SPUITLAKKERIJ

Topwerk, razendsnel geleverd

Wij investeren

Onze klanten profiteren

Reeds enkele jaren heeft Deprez-Loncke sterk geïnvesteerd in de laatste nieuwe toestellen, die zorgvuldig samen met Flanders Color en Vip-Tools uitgekozen werden. Continue bijscholing en opleiding zorgden ervoor dat de geïnvesteerde tijd nu goed van pas komt, met als enig doel: topwerk afleveren.

U wenst het

Wij doen het

Bij Deprez-Loncke kan je terecht voor alles wat te maken heeft met lak -en spuitwerk. Gaande van beitsen en kleuren van naturel hout, tot het aanbrengen van brandwerende verf op metalen steunpilaren.

U wenst het, wij doen het. Bij Deprez-Loncke kunnen wij er dankzij een sterke organisatie voor zorgen dat uw af te werken onderdelen, binnen de 2 weken terug in uw bezit zijn.

Waarom?

kiezen voor deprez-loncke

Kiezen voor Deprez-Loncke is kiezen voor kwaliteit.

E

Economisch gunstige prijslijst

E

Korte levertermijn

E

Snelle afwerking van uw opdracht

Te druk?

Wij komen tot bij u!

Wij kunnen de te behandelen stukken komen ophalen bij u aan het atelier, of op de werf! Zo bespaart u arbeidstijd en bent u zeker dat uw stukken in goede handen zijn. Werden de stukken door u verpakt en genummerd dan leveren wij deze op dezelfde manier terug. Bij Deprez-Loncke gaan wij voor 100% comfort en klantentevredenheid!


Wenst u een staal alvorens er een definitieve beslissing genomen is door de klant?

Geen enkel probleem. Stalen zijn gratis bij uitvoering van de werken. U mag ze gerust houden voor eventuele nieuwe opdrachten.